arrow_drop_up arrow_drop_down
Over ons - makelaar Assen

Over ons

Uw makelaar in Assen

995,- incl btw.

Vast tarief aankoop- en verkoop

Alles onder 1 dak

Kennis van zaken

8,6

320+ tevreden klanten

Waarom kiezen voor De Huizenbemiddelaar

Lokale makelaar in Assen

U vindt ons aan de Kloekhorststraat 29 in Assen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18:00 uur bereikbaar. U kunt ons bereiken op 0592-201092 of u komt gewoon persoonlijk bij ons langs. U bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek.

Kennis van de lokale markt in Assen en omstreken

Wij zijn al jaren actief in de provincie Drenthe. Met al ruim 320 tevreden opdrachtgevers uit Assen en omgeving zijn wij uw makelaar in Assen . Wij zijn op de hoogte van de lokale markt. De Huizenbemiddelaar heeft al 53 kantoren in Nederland.

Vast bedrag van 995,- incl btw.

De Huizenbemiddelaar staat voor een vertrouwde, voordelige en vernieuwende aanpak bij de aan- of verkoop van uw woning. Vertrouwd omdat u een complete begeleiding ontvangt, zoals u mag verwachten van een makelaar. Voordelig omdat de complete begeleiding slechts € 995,- inclusief btw. kost.

U heeft één vast aanspreekpunt

Kim IJtsma zal u begeleiden tijdens het aankoop- of verkoopproces van A tot Z. Met veel plezier en kennis gaat Kim samen met zijn team op pad in Assen en omgeving.

Gratis waardebepaling van uw huis

Wat is de marktwaarde van mijn woning? Die vraag krijgen wij regelmatig en is van belang voor uw plannen. De waarde van uw woning kan mee of tegen vallen. Om zekerheid te krijgen biedt De Huizenbemiddelaar daarom gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning aan.

Ook voor uw hypotheek bent u bij ons aan het juiste adres 

Wilt u meer informatie over uw hyptheekaanvraag? Neem dan contact met ons op.

Wilt u een huis (ver) kopen in Assen en omgeving en zoekt u een effectieve en voordelige makelaar? 

Kim IJtsma zal u begeleiden tijdens het aankoop- of verkoopproces van A tot Z. Met veel plezier en kennis gaat Kim IJtsma op pad in het Noorden van het land, Assen en omgeving. 'De afgelopen tien jaar bij De Huizenbemiddelaar Assen heb ik veel kennis opgedaan binnen het makelaarsvak, tot op heden wordt deze kennis met de dag groter en hoop ik dit vak nog lang te mogen doen. Het is altijd een feest om kopers blij te maken met de aankoop van hun droomhuis, of te zien hoe gelukkig verkopers zijn als het huis is verkocht!'


Wiedo Eringa, trotse eigenaar van De Huizenbemiddelaar Assen neemt de taken van Kim IJtsma over als ze er even niet is. Daarnaast biedt hij een grote ondersteunende rol achter de schermen. Voor vragen of een oriënterend gesprek kunt u ook bij hem terecht.

Duizenden euro’s besparen op uw makelaarskosten

Neem contact op met uw makelaardij in Assen.  

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij ons krijgt u wat u kunt verwachten bij een betrouwbare en deskundige makelaar alleen dan voor een vast laag tarief. Betaal niet langer teveel voor uw makelaar en profiteer van het concept van de Huizenbemiddelaar:


 •  Vaste lage prijs van 995,- euro incl BTW
 •  Uitgebreide kennis en ervaring als makelaar in Assen en omgeving voor snel en scherp resultaat
 •  Compleet makelaar dienstenpakket voor verkoop, aankoop en waardebepaling
 •  VBO-makelaar, vakbekwaam en betrouwbaar
 •  Deskundig makelaar én financieel adviseur voor één vaste lage prijs
 •  Hoge klanttevredenheid (8,6 gemiddeld)

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Leer ons kennen 

Bij De Huizenbemiddelaar Assen kunt u voor een vaste lage prijs een compleet makelaar dienstenpakket krijgen die voldoet aan wat we bij de Huizenbemiddelaar de vier V’s noemen:

 • Vertrouwd - u kunt van ons verwachten wat u van iedere deskundige makelaar verwacht en meer.
 • Voordelig - een vast bedrag, transparant en inzichtelijk wat u precies krijgt voor uw geld.
 • Vakkundig - uw makelaar is persoonlijk lid van de gerenommeerde brancheorganisatie VBO-makelaars.
 • Vernieuwend - u mag de rondleiding zelf verzorgen bij verkoop, of u laat het aan ons over. Wij doen vervolgens de onderhandeling voor snel en scherp resultaat.

Er is zoveel wat u kunt doen met het geld dat u bespaart op uw makelaarskosten: uw kosten koper meefinancieren, sparen of beleggen, een badkamer of keuken verbouwen, tuin aan laten leggen, achterstallig onderhoud wegwerken of een heerlijke vakantie.


Neem een kijkje bij onze aankoopmakelaar en verkoopmakelaar diensten:

• Uw huis te koop zetten? Wat De Huizenbemiddelaar Assen voor u kan betekenen.

• Uw droomhuis kopen? Wat De Huizenbemiddelaar Assen voor u kan betekenen.

Complete dienstverlening aankoopmakelaar in Assen en omgeving

Een voordelige vaste prijs gaat bij de Huizenbemiddelaar samen met een complete en deskundige dienstverlening. Wat u kunt verwachten als u via ons aankoopbegeleiding inschakelt:

 • Advies en begeleiding bij de tweede bezichtiging
 • Realistische waardebepaling van de beoogde woning
 • Onderhandeling van een scherpe prijs (onze specialiteit)
 • Beoordeling van het voorlopig koopcontract
 • Verzorgen dat de afspraken uit het koopcontract van begin tot eind goed worden doorlopen door beide partijen

Het is ook mogelijk financieel advies via ons te regelen. Een woning kopen betekent doorgaans ook een hypotheekadviseur inschakelen. Dit kost vaak veel geld aangezien deze ook vaak met variabele en hoge tarieven werkt. Verder kan er vertraging en miscommunicatie ontstaan tussen de twee adviseurs. Wij kunnen zowel uw aankoopmakelaar als financieel adviseur bieden voor één vast tarief.


Wat kunt u verwachten wanneer u zowel aankoopmakelaar als financieel adviseur via ons inschakelt?


 • Aankoopmakelaar en financieel adviseur voor één vaste lage prijs, u weet precies wat u krijgt voor welke prijs
 • Gestroomlijnde communicatie en schakeling bij onderhandelingen
 • Gedegen inschatting van uw financiële mogelijkheden bij aankoop

Duizenden euro’s besparen op uw aankoopmakelaar

Een goede aankoopmakelaar bespaart u meteen al veel geld door een scherpe prijs voor u te bedingen. Tegenwoordig kan je bijna niet meer zonder een aankoopmakelaar door de hoge snelheid waarmee huizen tegenwoordig van eigenaar wisselen. Een goed overzicht en een krachtige koopstrategie zijn doorslaggevend voor uw succes. Daarnaast zorgt de aankoopmakelaar voor de juiste financiële en juridische randvoorwaarden.

Helaas vraagt de gemiddelde aankoopmakelaar een enorm bedrag voor hun dienstverlening. Dit is doorgaans veel meer dan nodig zijn we achter gekomen. Wij bieden u een compleet dienstenpakket en uitstekende resultaten voor één vaste lage prijs. U bespaart daarom dubbel bij de Huizenbemiddelaar: op een scherpe aankoopprijs (ons specialisme) én op uw makelaarskosten.

Dit is wat u bespaard bij ons ten opzichte van de gemiddelde makelaar (landelijk gemiddelde courtage voor een aankoopmakelaar is 1,5%):


Huis verkopen Utrecht


Het geld dat u bespaart op de makelaar kunt u uitgeven aan andere belangrijk zaken: misschien financiering van uw kosten koper, een verbouwing, op vakantie of iets anders. Waarom zou u dit aan de makelaar uitgeven? 

Maak vrijblijvend een afspraak met de huizenbemiddelaar in Assen 

Of u nu een woning wilt verkopen of kopen in de omgeving van Assen.

Wilt u eerst kennismaken of alleen wat vragen stellen? Bel ons gerust op 0592-201092 of maak een afspraak om vrijblijvend onder het genot van een kop koffie of thee kennis te maken. Wij horen graag uw wensen en vertellen graag over de mogelijkheden bij De Huizenbemiddelaar Assen.